Deprem Son Dakika Izmir - Son Dakika Izmir Deprem Haberi Can Kaybi Artiyor Afad Acikladi 20 Olu 799 Yarali Var / İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala . İşte afad son depremler listesi ve kandilli rasathanesi son depremler listesi!

Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde . Son Dakika Izmir De Deprem Son Depremler Ntv
Son Dakika Izmir De Deprem Son Depremler Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'in urla ilçesi açıklarında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde . Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Gelen depremlerle ilgili detayları aktardığı son dakika depremler sayfasında yer alan sarsıntılar ve . Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde . İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem i̇zmir ilinde de hissedildi.

Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad verilerine göre saat 12.34'te ege denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, . Deprem i̇zmir ilinde de hissedildi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelen bir son dakika haberine göre; Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde . İzmir'in urla ilçesi açıklarında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen depremlerle ilgili detayları aktardığı son dakika depremler sayfasında yer alan sarsıntılar ve . Son dakika haberine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması!

İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 12.34'te ege denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, . İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala . Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . Deprem i̇zmir ilinde de hissedildi.

Gelen bir son dakika haberine göre; Izmirde Deprem Son Dakika 8 5 2021
Izmirde Deprem Son Dakika 8 5 2021 from i.ytimg.com
Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Ege denizi'nde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem i̇zmir ilinde de hissedildi. Afad verilerine göre saat 12.34'te ege denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, .

Deprem i̇zmir ilinde de hissedildi.

İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala . Son dakika haberine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. İzmir'in urla ilçesi açıklarında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde . İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen bir son dakika haberine göre; Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 12.34'te ege denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, . Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde . Deprem i̇zmir ilinde de hissedildi. Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde . Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelen bir son dakika haberine göre; Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. İşte afad son depremler listesi ve kandilli rasathanesi son depremler listesi!

Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son Dakika Izmir Deki 6 6 Buyuklugundeki Deprem Ani Kamerada Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Son Dakika Izmir Deki 6 6 Buyuklugundeki Deprem Ani Kamerada Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde . Son dakika haberine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte afad son depremler listesi ve kandilli rasathanesi son depremler listesi! İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala .

Gelen bir son dakika haberine göre;

Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem i̇zmir ilinde de hissedildi. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala . Afad'dan son dakika deprem açıklaması! İzmir'in urla ilçesi açıklarında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde . Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Gelen bir son dakika haberine göre; Afad verilerine göre saat 12.34'te ege denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem Son Dakika Izmir - Son Dakika Izmir Deprem Haberi Can Kaybi Artiyor Afad Acikladi 20 Olu 799 Yarali Var / İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Ege denizi'nde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'in urla ilçesi açıklarında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde . Afad verilerine göre saat 12.34'te ege denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, . İşte afad son depremler listesi ve kandilli rasathanesi son depremler listesi!

İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 36 büyüklüğünde deprem meydana geldi deprem son dakika. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.